Gezocht: office assistent

De Vereniging van Wettelijke Vertegenwoordigers (VeWeVe) is een branchevereniging voor bewindvoerders, curatoren en mentoren. Onze leden nemen bijvoorbeeld het beheer over financiën of beslissingen over de zorg ter hand van mensen die daarmee problemen hebben.

Vanwege de toename van het ledenaantal en dientengevolge van de werkzaamheden zijn we op zoek naar een

OFFICE ASSISTENT
(vooralsnog 8 uur per week, op termijn uitbreiding mogelijk)

Taken

  • administratieve werkzaamheden
  • bijdragen aan het verzorgen van de informatievoorziening aan leden
  • medebeheer website
  • medeorganiseren cursussen en symposia
  • ledenadministratie

Eisen

  • Een MBO-4 of MBO-4+ of vergelijkbare opleiding (bijvoorbeeld in secretariële of sociaal-juridische richting)
  • Affiniteit met de branche van VeWeVe en schuldhulpverlening
  • Goede taalkundige en overige secretariële vaardigheden
  • Uitstekende organisatorische capaciteiten

Inventiviteit, daadkracht en dienstverlening zijn belangrijke kenmerken.

Tot dusver bestaat de organisatie van VeWeVe uit een bestuur en een stafmedewerker. De werkzaamheden worden in nauw overleg met de stafmedewerker verricht. In een klein team kunnen en willen opereren is dan ook een pré.

Arbeidsvoorwaarden
De aanstelling zal in eerste instantie plaatsvinden op basis van 8 uur per week en wel voor de duur van een half jaar. Het honorarium is marktconform.  Op basis van ervaring en ontwikkelingen behoort (op termijn)  een uitbouw tot bijvoorbeeld 16 uur tot de mogelijkheden.

De werkzaamheden kunnen desgewenst voor een belangrijk deel vanuit de thuissituatie worden verricht. Voorts vinden de werkzaamheden plaats vanuit een kantoorlocatie nabij de binnenstad van Almelo. Duidelijk mag dan ook zijn dat we op zoek zijn naar iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de stafmedewerker van VeWeVe, Rianne Schelberg-van Rooij via stafmedewerker@veweve.nl.

Sollicitaties (+cv) kunnen t/m 25 november 2018 worden gezonden aan stafmedewerker@veweve.nl.  De gesprekken met de uit te nodigen kandidaten vinden zo spoedig mogelijk plaats. Indien er zich kandidaten melden met een – op het oog – hoge mate van geschiktheid, behoort het reeds op een eerder moment voeren van een gesprek tot de mogelijkheden.

Terug naar het overzicht